Osiguraj svoje mjesto u Brioni Sunny kampu za vrijeme Dimensions i Outlook festivala

Najbolji način za osjetiti festivalsku atmosferu za vrijeme Dimensionsa i Outlooka svakako je smještaj u Brioni Sunny Camping (ex Puntižela). Regionalne kamp ulaznice sada su u prodaji i kao i uvijek najpovoljnija su opcija smještaja na festivalima. 

U kampu Brioni Sunny Camping možete naći puno mjesta u hladovini za udobno kampiranje, tuševe, sanitarne čvoreve i stanice za punjenje elektroničkih naprava, kao i trgovine, barove, restorane, pizzerije i sve vrste štandova. U kampu tako možete zadovoljiti sve potrebe bez napuštanja festivalske lokacije. Jedna kamp ulaznica vrijedu za jednu osobu. Prikazane cijene važe za jednu osobu. Svaka osoba mora imati važeću kamp ulaznicu vezanu uz ime i prezime osobe. Svaka osoba mora imati važeću festivalsku ulaznicu kako bi ušla u kamp. 

Dimensions kamp

Pristup Dimensions festivalskom kampu, od utorka 27.8. do 2.9. (6 noćenja), cijena 400 kuna. Kamp ulaznice potražite na ovom linku
Check in: Od 12:00 sati u utorak 27.8.
Check out: Do 14:00 sati u ponedjeljak 2.9.
Oni koji žele ostati u kampu do 3.9. mogu platiti dodatan dan na recepciji kampa prilikom odlaska. 

Outlook kamp

Pristup Outloook festivalskom kampu, od 4.9. do 9.9. (5 noćenja), cijena 400 kuna. Kamp ulaznice potražite na ovom linku. 
Check in: Od 06:00 sati u srijedu 4.9.
Check out: Do 14:00 sati u ponedjeljak 9.9.   
Oni koji žele doći u kamp 3.9. i/ili ostati do 11.9. mogu platiti dodatan dan/dane na recepciji kampa prilikom odlaska.