Objavljena su imena izvođača koji nastupaju u Dimensions Zerostrasse tunelima ovo ljeto

Resident Advisor ekipa vraća se na Dimensions festival i spremni su ponovo zabavu odvesti u dublje i mračnije sfere kroz seriju nevjerojatnih događanja na kojima je i nemoguće moguće. 

Ovog ljeta otvaraju vrata izgubljenog podzemlja Pule; Zerostrasse - ogromnu mrežu podzemnih tunela, za niz vrlo posebnih partyja nedaleko udaljenih od uobičajene lokacije na tvrđavi Punta Christo. Tulumi će se održati u četvrtak 29. i subotu 31. kolovoza, i  proširiti već sada ogromnu festivalsku ponudu koja uključuje četiri dana na tvrđavi Punta Christo i koncert otvorenja. Ovogodišnji lineup slijedi isti duh kao i prošlogodišnje premijerno izdanje: predstavljanje vještina nekih od najboljih izvođača koji na scenu dostavljaju čudne, mutne, eklektične i eksperimentalne zvukova koji tako dobro odgovaraju prostoru tunela.

U četvrtak vas očekuje DJ selekcija koju donose Mala, Jensen Interceptor, Alienata i Darwina - nezaobilazna sesija za ljubitelje dubokih frekvencija. Subotnji izlet uključuje Blawana, Call Super, Josey Rebelle i re:ni te jamči da će uzdrmati temelje Pule njihovom pomnom selekcijom opakih traka.

Istinski podzemno, intimno iskustvo, skriveno od očiju vanjskog svijeta - dva tuluma. Kapacitet je ograničen time što su karte dostupne isključivo vlasnicima festivalskih karata. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme kako biste izbjegli razočaranje.

Više o Zerostrasse:

Izgrađen tijekom Prvog svjetskog rata kao sklonište od zračnih napada, tuneli povezuju srce grada s pulskim tvrđavama i vojnim terenima. Pojačana kao atomska skloništa nakon Drugog svjetskog rata od strane jugoslavenske vojske, ova složena povijesna mreža čuva neispričane tajne i poziva istraživače iz daljina.

Više informacija na linku: www.dimensionsfestival.com/zerostrasse

Četvrtak 29. kolovoz 2019:

MALA, JENSEN INTERCEPTOR, ALIENATA, DARWIN

Subota 31. kolovoz  2019:

BLAWAN, CALL SUPER, JOSEY REBELLE, RE:NI