Novi serijal Rojc Showcasea u petak 1.11. u Puli

U petak, 1.11. počinje novi serijal događanja pod nazivom Rojc Showcase, koji se jednom mjesečno odvijaju u klubu Monte Paradisa, u podzemlju bivše vojarne Karlo Rojc u Puli. Uz već poznate starosjedioce, renomirane pulske DJe/producente 207 i L Jay-a iz Seasplash Pula Crew-a, očekuju vas nastupi cijenjenih gostiju:

ROJC SHOWCASE, sezona 2013/14
Hosted by MC Hot Steppa
Monte Paradiso klub, Podzemlje - K. Rojc, Pula
Petak, 1.11.2013., 22-04h

HOT STEPPA (Cro)
Dolazi iz Pule i od 2006. godine aktivno se bavi glazbom i izvodi roots reggae i dancehall, a u zadnje 2 godine se sve se više pojavljuje kao pratnja drum n' bass, jungle i dubstep dj-evima i producentima. Prepoznatljiv je po svojem neobičnom stilu,pjesme većinom izvodi na engleskom jeziku s velikim utjecajem starog roots-a i dancehall-a 80 ih.

Od samog početka je dio vokalna postave Kingshango Soundsystema i dio grupe 2 Steppaz.

Dugogodišnji je član Udruge za mlade ''Metamedij'' u čijim prostorijama odrađuje tonske probe i snima.Od 2011.godine sudjeluje u projektu radijske emisije pod imenom Pulap Reggae Station kao član i voditelj.

Do sada je nastupio na domaćim,stranim i svjetskim festivalima kao što su SeaSplash Festival,Soca RiverSplash Festival,Overjam Reggae Festival,Outlook i Dimensions Festival, Reggae Konferencija te mnogim drugim eventima.

Vokalna potpora (mc) domaćim i stranim izvodjačima. Surađivao je sa KingShango Soundsystem (Cro) Brada Selecta (Cro) Shugaman (Cro) Zj Sinke (Cro) Dj Verso (Slo) Mungos Hi Fi (Uk) Exotic Times (Cro) Dj Cool Name (Cro) L Jay (Cro) 207 (Cro) Sheco (Cro) Arboretum Kolektiv (Cro) Max Kali (Ita) SuedMassiv Soundsystem (Aus) te drugima.

https://www.facebook.com/pages/Hot-Steppa/216437018526219?fref=ts
https://soundcloud.com/king_shango_sound/hot-steppa-champion)

RIDDIM TUFFA
trenutačno na praškoj adresi, probio se u kratkom roku na svjetsku dub scenu.. Iza njega stoji vec vrlo lijep broj izdanja, uključujući one na vinilu. Kroz izdanja surađivao sa vokalima kao što su Little Kirk, Shanti D, Solo Banton, Brother Culture i King General. Svoju produkciju uglavnom izdaje na vlastitom labelu jednostavnog imena, Tuffa Dubs, a izašlo je i nekoliko remikseva na Reggae Roastu i Vibration Labu. Kombinacijom stare analogne studijske opreme i nešto novijih tehnika snimanja dobivaju novi zvuk koji i dalje vuče na taj dobar 80's digital reggae (koji je očito utjecao na njihovo glazbeno usmjerenje).

https://soundcloud.com/riddimsurfer
http://www.youtube.com/watch?v=bwuaqfcmSX8

VERSO (Slo)
DJ Verso dolazi iz Slovenije, na sceni je prisutan od 2006 godine. Svojom selekcijom pokušava zadovoljiti sve ukuse od roots reggae slušatelja do najzahtjevnijih dancehall plesača. Do sad je nastupao na Soča Riversplashu, Overjamu, na reggae/dancehall eventima u Ljubljani, Kopru, Mariboru, Celju,Murski Soboti, Zagrebu, Puli i Klagenfurtu.

Surađivao je sa DJ Cool name-om( Cro) , Exotic times sound –om (Cro) , King Shango sound- om (Cro), Mc Big Oz-om ( Cro), Hot Steppa (Cro), Suedmassiv sound-om ( Aus), Kreba sound-om (Aus), Badgyal forward sound-om( Slo) Dubsystem sound-om (Slo), Freedom fighters sound-om (Slo), Pete Roots-om ( Slo), Dubtafari sound-om ( Slo), Jahklin selecta (Slo), Baba K ( Nig), Jd Passy (Nig), Hot it up (Cro), Dubble Sickz (Slo) i Groove (Ser).

FB link : http://www.facebook.com/selecta.verso
Soundcloud: https://soundcloud.com/djverso

207
soundcloud.com/207-production

L JAY
http://soundcloud.com/l_jay

Podrška:
Grad Pula
Turistička zajednica grada Pule
HRT Radio Pula
Reggae HR
Kingston - vinyl & CD shop

www.seasplash.net
www.pozitivanritam.hr