Nova scena, u Pločniku w Richo & Inka

"Nova Scena" je projekt pokrenut od strane inicijative "Iza Scene" kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni, a za ovaj put smo odlučili predstaviti dva friška imena iz područja bass heavy glazbe.

Richo - 22-godišnjak iz Pule, student, strastveni ljubitelj dubstepa i grime-a, glazbe koja ga je i potakla da se baci u DJ vode (u kojima je od svoje 17. godine). Djeluje na relaciji Pula – Zagreb kao suorganizator Bass Experience događaja te DJ u čijim setovima sve udara oko 140 bpm-a i kroz koje do publike dospjevaju najnovije numere uz pokoju dobro znanu stariju. U zadnje vrijeme se posvećuje produkciji i novom dub projektu u suradnji sa Kalou-om / BoombarDub. U 2017. godini uz brojne partije po prvi put nastupio i na nekim festivalima kao što su: VuBass , Reunited, Seasplash, Outlook..
https://www.soundcloud.com/richo140
https://www.facebook.com/bassexperience/

Inka - jedan od osnivača Education TV-a te član Volumen kolektiva iz Zagreba kojem se pridružuje 2014. godine. Najmlađi je dubstep ambasador, a već reda svirke kako na domaćim tako i na susjednim terenima. Ljubav prema dubstepu odvela ga je na gostovanja izvan granica Hrvatske (Austrija / BiH) te na nekoliko domaćih festivala (VUBass / Membrain). 2015. godine pokreće EducationTV, platformu za promicanje underground kulture u Zagrebu te svojim angažiranjem oko Education TV-a doprinosi sveukupnoj underground elektroničkoj sceni, dok sa Volumen ekipom fura istinsku ljubav prema dubstepu i razvitku dubstepa u Hrvatskoj. Osim za gramofonima, možete ga zateći i sa kamerom ili sprejem u ruci.
https://soundcloud.com/i_inka
https://www.mixcloud.com/inkaa/

Ulaz je, kao i svaki puta do sada, besplatan. Program kreće u 22 sata, a završava u 2 sata nakon ponoći.

Facebook event nalazi se ovdje