Nova scena, u Pločniku w. Gidrabox

"Nova Scena" je projekt pokrenut od strane inicijative "Iza Scene" kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni... Ovaj put predstavljamo dvojac poznat pod nazivom Gidrabox koji su sa nekoliko nastupa u Funku napravili svoje prve korake na sceni.

Tasty - pravim imenom Toni Zupčić, danju i noću konobari, no konobarenje je tu sporedno već mu je glavni fokus na tome da li je glazbena pozadina odgovarajuća... Samim time je dobio šansu da stane par puta iza pulta i pokaže sto zna i nezna... Obožava zlatnu boju i masnu naelektriziranu glazbu... U slobodno, a i radno vrijeme, voli se dobro našalit sa Lukom i pričati o peštanju (sviranju)!

Dr.Agi - pravim imenom Luka Popović, a u krugu prijatelja poznat kao ooOOo Gidra. Inače student fizike, kojem je fizika sporedna stvar pored druženja sa Tonijem i brzih elektro traka. Najdraža grana fizike mu je elektrodinamika i obećaje da će se posvetit tome u neko dogledno vrijeme

Glazbeni fokus obojice je na elektru ali ne srame se zamiješati ga sa svim i svačim..

Facebook event