Mystery Pack // Mr. E, Vektor + Neonski

House of Flamingo i ove godine dodaje još jedan program u pogon svoje ružičaste tvornice. Ovoga vam puta predstavljamo Mystery Pack, glazbeni program koji će zadovoljiti potrebe onih željnih malo drugačijeg zvuka. Mystery Pack je stoga prostor gdje će DJ-ice i DJ-i u nastajanju moći brusiti svoje miksalačko-selektorske vještine, a vi ćete moći plesati dok ne istopite potplate na vašim tenisicama. Prvo izdanje Mystery Pack-a održat će se 22.3. u Pločniku, a svojim će vragolijama ispuniti naš rezidentni Mr. E, uz pojačanje kolegica Vektora i Neonskog!

Mr. E u glazbene se vode bacio prije svega pola godine u Hangout Baru, a od tada marljivo preslušava i bira muziku kako bi upotpunio što autorske, što gostujuće programe kolektiva House of Flamingo. Do sada ste ga imali prilike čuti poslije Spolnoćke i SRCE 3000, te u sklopu eventa Proces #11 u Puli. Ovaj samoprozvani drag monster za sebe kaže kako je rob i konzument zagrebačke klupske scene već desetak godina, te ga selekcija glazbe za radoznalu publiku raduje više od custom made Alexander McQueen sakoa.

Vektor + Neonski tandem su čije ste glazbene selekcije po prvi puta imali prilike čuti na našem programu S.R.C.E. #2, te u vlastitom programu u Hangout Baru. Od tada smo ih imali prilike čuti na nekolicini afteraških provoda i kućnih partija, ali apsolutno smo svjesni toga da njihove melodije moraju doći do ušiju šireg spektra publike. House+Disco. Adidas+Nike. Lube+Crisco. Tramvaj+Bajk. Densflor+After. Šlafrok+Šlape. Njemački+Francuski. Vektor + Neonski.

Upad na Mystery Pack u potpunosti je besplatan, a programe kolektiva House of Flamingo moći ćete podržati kupnjom našeg mercha na štandu koji će biti prisutan gdje god da se pojavimo!

Pridružite nam se 22.3. u Pločniku i poslušajte što smo vam to misteriozno pripremili!