Mystery Pack // Mr. E, Stankoff

Nadamo se da još uvijek sliježete dojmove s prvog izdanja Mystery Pack-a i da ste brusili svoje plesne pokrete i pripremili najbolje outfite koje imate u ormaru. House of Flamingo poziva vas na drugo izdanje Mystery Packa, najnovijeg programa našeg kolektiva. Prošlog su vas puta rasplesali Mr. E uz pomoć Vektora i Neonskog, a ovog će mu se puta iza DJ pulta pridružiti Stankoff!

Šimun Stankov aka Stankoff je profesionalni plesni umjetnik iz Zagreba. Svoju edukaciju započinje unutar street plesnih stilova te sljedećih 10 godina sudjeluje na mnogim natjecanjima, jamovima itd. Svoje područje djelovanja širi upisom na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, odsjek za suvremeni ples, izvedbeni smjer. Ako ne odlazite u kazalište mogli ste ga vidjeti u prvim redovima recentnih zagrebačkih klubova, u bekstejđu ili na vijestima iz kulture. Jedan je od osnivača Education TV-a te član novog umjetničkog kolektiva Škvadra, surađuje s kolegama iz Pero Zloba i Tinu Ninu kolektiva kao izvedbena podrška na njihovim izložbama. U DJ vode je uplovio nedavno, a zvuk mu varira između boogie/disco/italo/acid zvukova.

Mr. E u glazbene se vode bacio prije svega pola godine u Hangout Baru, a od tada marljivo preslušava i bira muziku kako bi upotpunio što autorske, što gostujuće programe kolektiva House of Flamingo. Do sada ste ga imali prilike čuti poslije Spolnoćke i SRCE 3000, te u sklopu eventa Proces #11 u Puli. Ovaj samoprozvani drag monster za sebe kaže kako je rob i konzument zagrebačke klupske scene već desetak godina, te ga selekcija glazbe za radoznalu publiku raduje više od custom made Alexander McQueen sakoa. Ako ste jedni od onih koje zanimaju žanrovi, Mr. E svoj zvuk pronalazi u deep/melodic/tech house vodama, s povremenim izletima u... najbolje da čujete sami?

Mystery Pack dio je godišnjeg programa kolektiva House of Flamingo "Tranđeli kulture".

Upad na Mystery Pack u potpunosti je besplatan, a programe kolektiva House of Flamingo moći ćete podržati kupnjom našeg mercha na štandu koji će biti prisutan gdje god da se pojavimo!

Pridružite nam se 2.5. u Pločniku i poslušajte što smo vam to misteriozno pripremili!