Mad Ting! u Pločniku S02e01 w/ Bergi & Sirmo (HU)

Po svim bass festivalima smo bome bacali skang, a još se dobivamo od Outlooka, pa je vrijeme da krenemo s novom Mad Ting sezonom u Zagrebu, u našem dragom Pločniku! U stalnu postavu Mad Tinga se pridružuje Pooshka koji će se svaki put potruditi pripremiti nešto novo, nešto divlje, dok će Simonok dalje slijediti svoj instrumentalni grime, Rofellos će rolati vokalni grime. U svakom od setova očekujte i fuziju svih ostalih UK žanrova jer sve ide! Ovaj puta smo u goste odlučili pozvati dva velikana mađarske UK scene, rezidente JUDAS Grime programa i osnivače Bass Camp festivala, pa nam u goste dolaze DJ Bergi i DJ Sirmo. Sve znate niste male, Pločnik je kod Zapadnog, pive su hladne, bass udara a samo čekamo vas da se znojimo zajedno!

DJ Bergi:
S više od 15 godina iskustva u organiziranizaciji party-a i DJ-anju diljem Mađarske, Bergi je postao jedna od ključnih figura mađarska underground glazbene scena. DJ Bergi je veteran budimpeške clubbing scene, DJ koji DJ-a od 1996. godine, te u svoje setove miješa Bass muziku, Uk Garage, Grime, Techno, House, Deep Dubstep i elektroniku. Kada ne DJ-a na svojem JUDAS GRIME programu možete ga naći na Bass Camp festivalu kojeg je također pokretač i suorganizator. Među ostalim gostovao je na najvećim UK based stanicama u UK-u kao što su: Rinse FM, Radar Radio i Sub Fm.

https://www.facebook.com/bergiofficial/
https://www.mixcloud.com/bergi/
https://www.instagram.com/bergerszabi/

DJ Sirmo:
Dolazi iz Pečuha, odrastao je slušajući različite stilove: drumandbass, breaks, hiphop, school radio parties, grime i bassline. potpisuje za razne etikete: Low Pitched Records / Saucy Records / Immoral Music / Southpoint Records, Nu Wave Records / Overcooked / Perfect Driver / Stepper Man - HU, a otkada je počeo producirati 2007. stekao je puno ekipe s Otoka koja ga support a među njima su i: Think Kissy Sell Out, The Artful Dodger, Flava D i DJ Q. Njegove stvari često vrte na Rinse.FM a ako ste ljubitelj UK Garagea Sirmo vas sigurno neće razočarati!

https://www.facebook.com/djsirmo/
https://soundcloud.com/sirmo
https://www.instagram.com/sirmo/

DJ Simonok:
Veseli Irac, pivar i DJ. Jel ga trebamo više predstavljati?
https://www.mixcloud.com/simonok/
https://www.instagram.com/simon.positivebrew/

DJ Pooshka:
Veseli prijatelj Marko, koji voli drambu, ali vrti svašta, je najnovija akvizicija Mad Tinga!

DJ Rofellos:
Osnivač Grime Croatia, pokretać Mad Ting-a, DJ i veseljak.
https://www.mixcloud.com/rofellos/
https://www.instagram.com/djrofellos/

Gdje: Pločnik, Međimurska 21, Zagreb
Kada: 05.10.2018.
Tko: DJ Bergi(HU), DJ Sirmo(HU), DJ Simonok(IE) & DJ Rofellos(HR), DJ Pooshka(HR)
Što: Grime, Hip Hop, Bassline, DnB, Dubstep, Garage, All UK everything
Koliko: 0 kuna

www.facebook.com/GrimeCroatia
www.facebook.com/dregermajstercrew
www.hhunity.org/

www.facebook.com/plocnikzg
www.pozitivanritam.hr/plocnik