I ove godine Dimensions zajedno s Resident Advisorom otključava svijet podzemnih tunela ispod Pule

Prošlog ljeta, Resident Advisor je u suradnji s Dimensions festivalom organizirao niz partija u podzemni tunelima Zerostrasse ispod samog centra Pule. I ovo ljeto, u sklopu posljednjeg plesa u tvrđavi, RA se vraća u tunele s još jednim kuriranim izborom vrhunskih elektronskih umjetnika.

Pulski podzemni tuneli nastali su tijekom Prvog svjetskog rata za potrebe sklanjanja ljudi u slučaju zračnih napada na grad, a spajaju centar grada s njegovim utvrdama i vojnim terenima. Ojačani kao atomska skloništa tijekom Drugog svjetskog rata ta složena povijesna mreža tunela svojom tajnovitošću privlači turiste iz cijelog svijeta. 

Prošle godine u podzemnim tunelima su nastupili: Anastasia Kristensen, Batu, dBridge, Josh Cheon, Paula Temple, Saoirse, The Exaltics i Volvox.

Zerostrasse tuneli su nešto posve novo i jedinstveno u festivalskoj ponudi na našoj obali, a i šire, a zbog ograničenih kapaciteta savjet je da požurite po svoju ulaznicu. Prateći ovaj link možete prvi dobiti informaciju o tome tko će nastupiti i kupiti ulaznicu nakon objave line-upa 28. ožujka.