Games of Waack s01e01: Return of the Queen

“The heart lies and the head plays tricks with us, but the eyes see true.” 

Zima dolazi, a noć je mračna i puna strahova. Kraljevska obitelj stoga traži novog Waacking princa ili princezu kako bi ojačali svoje redove. 19. listopada od 21 podrum Pločnika postaje disco kraljevski dvor, a plesni podij postaje bojno polje. Waack bojno polje. Osam kandidata natjecat će se za titulu waacking royaltyja, uz najfiniju glazbenu pratnju DJ Yesha. Novog waack nasljednika bira jedna i jedina kraljica Roxanne Flamingo, koja se vratila iz toplih krajeva i sada želi osnažiti svoje kraljevstvo. Njen povratak je važan događaj, stoga od čagera očekujemo outfite dostojne kraljice. Prihvaćaš izazov? Onda nam do 15. listopada pošalji svoju prijavu i fotku dostojnu kralja na gamesofwaack@gmail.com. Nisi za borbu? Nema veze, pridruži nam se u Pločniku, bodri čagere i raspleši se na afterpartyju. Vidimo se. 

DRESS CODE: 
Kraljica Roxanne nakon dugog izbivanja vraća se na svoje prijestolje i tome u čast priređuje se plesna svečanost na dvoru. Stoga,vaš outfit mora biti dostojan kraljevske svečanosti. Think disco, but royal! ;)

Ukoliko niste upoznati, waacking kao klupski ples svoje korijene vuče u clubbing kulturi kasnih 60-ih godina prošlog stoljeća u Los Angelesu. Svoju inspiraciju waacking nalazi u filmovima zlatnog doba Hollywooda, glumačkim divama tog perioda i njihovom poziranju. Zvuči zanimljivo? I je, dođi u Pločnik i vidi. 

Facebook event

TL;DR:

* 19.10.
* okupljanje i registracija od 21 h 
* početak dvoboja: 21.30 h
* 8 plesača ulazi u battle nakon predselekcije

* sutkinja: Roxanne Flamingo
* mjuza by DJ Yesh
* dvorska luda/MC: Šimun Stankov
* besplatan upad za gledatelje
* kotizacija za plesače 30 kn 

*obavezne najave plesača do 15.10. na gamesofwaack@gmail.com + fotka

dizajn vizuala: Ivana Bačanek
original fotka: Jure Perišić