Forward Ever Lioness Arts Art Exhibition 10th anniversary

„Forward Ever“ izložba je radova i rukotvorina Lioness Arts Ateliera povodom 10 obljetnice postojanja, no ujedno i proslava kao posljednji pozdrav same lavice prije pohoda na Irsku.

Lioness Arts Atelier umjetnice i dizajnerice Leone Lioness Silov osnovan je 2008. godine nakon završenog četverogodišnjeg obrazovanja za Dizajnera metala u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn, u Zagrebu.
Kroz Lioness Arts, Leona utjelovljuje razne umjetničke smjerove i kreativne vještine, koje pretače u raznovrsne rukotvorine, ukrasne i uporabne te odjevne predmete uz uvijek prisutne vibracije roots reggae glazbe.
Svoje je ručno izrađene unikate do sada izlagala na raznim lokalnim i međunarodnim sajmovima, samostalnim i skupnim izložbama,
kao i klubskim projektima. A uskoro i putem web stranice www.lionessarts.com.

U okviru predstvaljanja Lioness Arts Ateliera, u podrumu Pločnika biti će otvorena izložba s jednim djelom radova i rukotvorina (slike,crteži, oslikane i dizajnerske torbe, ukrasni predmeti, nakit te fotogalerija odjevnih kolekcija) nastalim kroz prošlu i ovu godinu, uz razgovor sa pokretačicom, kao i mogućnost da neke ponesete sa sobom.
Izložba, prezentacija i druženje uz razgovor započinju u 19:00h - 22:00h
nakon čega preuzima glazbeni program za koji će se pobrinuti;

Nynah ( Sisters in Roots ) https://www.facebook.com/SistersinRoots/
Baki ( Zion Radio Sound ) https://www.facebook.com/zionradio.sound/
i Keso ( Rasta Altitude Sound ) https://www.facebook.com/rastaaltitudesound/
uz back 2 back 2 back kombinaciju vrsno probranih zvukova svih grana reggae.a sve do 02:00h

Ulaz slobodan !