• Objavljen program ​11.​ Seasplash platforme​

  Pred nama je jedanaesta po redu manifestacija Seasplash platforma koja se održava tijekom prosinca na raznim lokacijama u gradu Puli te nudi raznovrsna glazbeno-scenska i sportska događanja, a i ove je godine dio manifestacije “Prosinac u Puli”. Seasplash platforma predstavlja nekoliko (sub)kulturnih stilova i kreativno participira u njihovoj promociji realizirajući niz projekata kroz različite suradnje te njihovu djelatnost predstavlja jednom godišnje zajedno okupljene na ovoj manifestaciji.

 • Sound Clash - Illectricity Festival Warm Up

  Večer na kojoj će se sa svojim glazbenim izborom sukobiti domaće festivalske DJ ekipe te zagrijati vas za trinaesti Illectricity Festival.

 • Sunfall festival objavio detaljan raspored i satnicu

  Drugo izdanje Sunfall festivala će se održati 12. kolovoza 2017. u Brockwell parku, u južnom Londonu, a na popisu izvođača između ostalih su Larry Heard aka Mr Fingers, Floating Points, Motor City Drum Ensemble, Jackmaster i Beautiful Swimmers.

 • Novo izdanje tradicionalne open air veselice Ekstrakt z Bregov

  Ekstrakt vas s veseljem pozivan na tradicionalnu ljetnu open air veselicu Ekstrakt z bregov

 • Novi đir na tvrđavi PUNTA CHRISTO – “TJEDNI DJIR”!

  Tvrđava Punta Christo 20. lipnja 2016. širom otvara svoja vrata svim posjetiteljima te predstavlja novi program pod nazivom “Tjedni Djir” u sklopu kojeg će posjetitelji moći uživati u druženju i kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u jedinstvenom ambijentu povijesne kulturne baštine.

 • Fort Punt Christo lansirne zabave u riječkoj Crkvi

  U riječkom klubu Crkva početkom srpnja održat će se dvije lansirne zabave kojima se promoviraju festivali na pulskoj tvrđavi Punta Christo. U petak 1. srpnja, održat će se Outlook i Seasplash lansirna zabava, u organizaciji Balkan Kolektiva i Crkve na koju dolazi gost iz Velike Britanije, o kojem ćemo više saznati uskoro. U subotu, 2. srpnja u Crkvi Rijeka se zagrijava za Dimensions festival. U organizaciji Subire ekipe i Crkve nastupaju Herzel, Gars, Phillipe, Bellen i Ana Antonova. 

 • Sirup više ne stanuje u Paromlinu

  Neizvjesnost oko nastavka poslovanja kluba Sirup u paromlinskoj zgradi s krajem svibnja je, napokon, razriješena i zapečaćena. Nakon tri vrlo uspješne sezone, sigurno je da je pred Sirupom nova dionica u njegovom nomadskom životu te da prestaje s  radom na dosadašnjoj adresi.

 • Goulash Disko Festival 2016.

  Novo izdanje Goulash Disko festivala održat će se od 7. do 10. rujna u Komiži, na otoku Visu. Gulaš Disko je velika obitelj lijepih duša, koji dijele istu ljubav prema Global Underground glazbi. Grupno financiran, neovisan i intiman festival koji istinski pripada njegovim ljudima.

 • Elemental slavi 18. rođendan u Domu sportova

  Nema veće sreće od slavljenja obljetnice. Svojih 18 godina rada velikim koncertom u Domu sportova slavi zagrebački bend Elemental. Datum održavanja je 5.3.2016. Događanje simbolično nazvano Dan-E je vrijeme kada će bend zajedno s vjernom publikom doživiti jedinstvenu koheziju i proslaviti rođendan na najbolji mogući način. Prvi put u karijeri Elemental će samostalnim nastupom u Domu sportova okruniti svoj dosadašnji glazbeni put. 

 • Počeo Illectricity Festival!

  Sučeljavanjem zvukova četiri kolektiva na Sound Clash večeri u Sirupu ovog je vikenda otvoren jedanaesti festival audio-vizualnih umjetnosti Illectricity koji traje do subote, 12. prosinca, na više lokacija u Zagrebu. Hrvatski festival u hladnijem dijelu godine, koji dugu tradiciju temelji na otkrivanju novih glazbenih trendova zagrebačkoj publici, u suradnji s Burn energetskim pićem predstavlja sjajan lineup, ali i besplatni popratni program koji obuhvaća razne aktivnosti na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti. 

 • Stranice