ChilliBar

Nakon uspješnog izleta na Cuf'usu, Chillibar nastavlja s programom u klubu Pločnik. Ovaj put predstavljamo mlade chill snage, potpomognute starim liscima...Program ovaj put počinje oko 21h, a za dobru zabavu su zaduženi dj Etsaman i dj Klaada...vidimo se u Pločniku ...

Etsaman...
Iza pseudonima Etsaman krije se Marko Gajić, zaljubljenik u psihodelične i ambijentalne zvukove. U njegovim setovima se može naći svašta, od laganijih ambijentalnih downtempo zvukova, preko psyduba, do deep trancea, dok god je zajednički nazivnik psychill. Aktivan zadnjih par godina, svirajući na chill floorovima po partijima u Zagrebu, te festivalima kao što su Mo:Dem i Strobolobo, a ovo ljeto ga čeka nastup na Shankra festivalu u Švicarskoj.
https://soundcloud.com/etsaman

Klaada...
Mladi Zagrebački producent i dj stvara i istražuje gotovo svaki stil psihodelične muzike. Sve je započelo 2013. godine kada je inspiriran ambientalnom psychill glazbom počeo stvarati svoje prve psihodelične elektronske uradke koji su bili orijentirani na opuštanje uma slušatelja koristeći razne metode poput štimanja pjesme na 432 Hz, te korištenje binauralnih beatova… Iako je stvarao gotovo svaki stil psihodelične glazbe, (psychill, psydub, progressive, melodična goa, full on, forest) trenutno se vratio korijenima te sada kreira cijeli konceptualni psychill album, koji će biti izdan početkom 2018. godine. Cilj mu je što vise produbiti taj stil, pa ga spaja sa klasičnom i ethno glazbom.Za ovu prigodu, Klaada će pripremiti materijal s njegovog novog albuma, neke starije stvari a i neke tuđe - spojit će sve to u jedan šareni, psihodelični gulaš te će se igrati s bojama zvuka.
https://www.youtube.com/user/PavleKladaMusic

Pridružite se Facebook eventu