Babče b2b Nec

Nakon mirnog i povučenog ljeta, Pločnik sezonu svirki otvara 7.9.- teatralno i s velikim bumom! Nakon bezbroj puta što su rame uz rame zagrljeni sjedili po šankovima i namigivali konobaricama, ovaj put za DJ pult ponosno staju dva stara druga:

Babče: Stari znanac Pločnika u koji se uvijek rado vraća. U mračnom podrumu osjeća se kao kod kuće, što se već na prvu čuje u uvijek odlično posjećenim i rasplesanim svirkama za koje se uvijek traži rakija više. House koji noge goni na ples? Deep house koji pogađa ravno u gušu i bubrege? Distorzični tech house koji bi zbog svoje prljavštine trebao biti zabranjen svima bez primljenih svetih sakramenata? Kao i uvijek- u setu ćete dobiti sve to isprepleteno u cjelovitu priču. Kad malo razmislim, ona jako nalikuje onoj kad je Crvenkapica naletjela na šumski disko klub u kojem je DJ vuk, a bakica joj je u usta gurnula i šaku gljiva da jadno dijete ne ogladni.
https://soundcloud.com/babce/bluz-usamljene-sante-lonely-iceberg-blues

Nec: Ploče vrti već dugi niz godina i mnogi su ga imali prilike slušati prvenstveno na opuštenim partijima u Karlovcu. Ali pročulo se i izvan dosega 4 rijeke o dečku s mekim prstima i jako istančanim uhom za tech house, pa je nedavno vrtio na Riveru, kao i u Funku i Das Hausu. Blago minimalni izričaj, ritam s grooveom i probrani dragulji s mahom manjih i opskurnih labela Necove setove čine tako drugačijim od druge muzike koja se inače vrti po klubovima. Poslatica za uši, kao da ste ih fino debelo namazali Nutellom.
https://soundcloud.com/djnec/work-for-melita-kdf-004

Okvirni plan je ovakav: U Pločnik stižeš oko 21:30 i popiješ fino pivo na šanku. Spreman i navlažen čekaš 22 sata jer tada za pult staje Nec. Od 23 do 1 se on i Babče izmjenjuju b2b kao dvije muške čegrtuše koje se u ritualnom plesu bore za ženku. Zatim od 1 do 2 večer zatvara Babče tech house draguljima koji nisu stali na kompilaciju radova Ive Robića. Sve je isplanirano, tako da ne moraš previše razmišljati. Zgrabi plesne cipelice i vidimo se u Pločniku!