Stand up Showcase #1

Kaštel Pula
Ulaz: u pretprodaji 60 kn (prvih 50 ulaznica mogu se kupiti po posebnoj cijeni od 50 kn) / na dan događaja 80kn

Vrijeme je za još jednu dozu smijeha, i to na otvorenom! Pozivamo vas na Stand up Showcase #1, večer uz neke od najboljih komičara i open majk komičara uz koje smo se smijehom liječili posljednje četiri Stand up: Open mic večeri u Klubu Kotač.
Prvo Stand up Showcase izdanje okuplja pobjednike i miljenike publike u jednoj urnebesnoj večeri uz specijalne goste iz Lajnap ekipe - Aleksa Curać Šarića i Gorana Vugrineca Goca. Događaj će se održati na pulskom Kaštelu na kojem ćete se uz nastupe komičara moći opustiti u ugodnoj atmosferi i ambijentu. Voditelj večeri je Vidmarijo Rašić!

NASTUPAJU:

Aleks Curać Šarić
Komičar iz Rijeke.
lajnap.lol/komicari/aleks-curac-saric/
www.youtube.com/AleksCuracSaric/
www.facebook.com/AleksCuracSaric/
www.instagram.com/alekscuracsaric/

Goran Vugrinec Goc
Najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj rođen je 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. U osam godina karijere nastupao diljem Hrvatske te u inozemstvu, a mogli ste ga uhvatiti na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Stand up expressu" na Comedy Centralu Extra. Trenutačno nastupa s LAJNAP ekipom. Odličan animator i zafrkant, u slobodno vrijeme se ozljeđuje vozeći brdski bicikl i dokoličari surfajući internetima. Ako trebaš dobrog MC-a, komičara ili jednostavno nekoga za ugodan brainstorm – jackpot!
lajnap.lol/komicari/goran-vugrinec/
www.youtube.com/c/GoranVugrinecGoc
www.instagram.com/gocuardo
www.facebook.com/GoranVugrinecGoc/

Joža Vrban
Prvi nastup imao je davne 2007. godine. Od tada usponi, padovi, pauze i smijeh. Zagrebački dečko koji se u komediji igra sa svakodnevnim apsurdom, iznenađenjima i golubovima. Nastupao je svuda po Hrvatskoj i jednom u Sloveniji. Slobodno vrijeme provodi svirajući ili vozeći bajs.
www.facebook.com/brkzafrk/
www.instagram.com/gudbajs

Denis Džejson Rajčić
Subotičanin na ’’privremenom’’ životu i radu u Zagrebu. On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije! Fasciniran je velikom strašću Alex Grdić za čitanjem, seksepilom pokojne Žuži Jelinek i hrvatskim Tolstojem - Nives Celzijus. Posebno mu laska što ga često zamjene za najpoznatijeg stilista u 'rvata, Cigija, jer tako i on preko reda negdje može dobiti - BATINA! Ostvario je zapažene role u najjačim domaćim serijama, kao što je KT2 i TV Sudnica, dok mu je nedosanjani san zaigrati glavnu rolu u ''Krv nije voda''. Neozbiljno shvaća sve koji ga (pre)ozbijno shvaćaju!
www.denisrajcic.com/

Martin Rosner
Martin dolazi iz Osijeka i autor je Hot Paper Comic stripova, s kojima je bio na front pageu reddita češće nego GallowBoob (op. Vida - ako vam ovo ništa ne znači, vjerujte, stvarno je velika stvar). Mama mu ne dopušta da ode u Irsku pa je kao pravi Slavonac odlučio doći u Istru.
www.facebook.com/hotpapercomics
www.instagram.com/martin_rosner

Stefan Černi
Stefan je tridesetogodišnji crtač, ilustrator i grafički dizajner poznatiji kao Steppa Art / MC Hot Steppa PulaP Reggae Stationa i odnedavno kao prvi pulski open majkovac. Ovaj pulski Leonardo Da Vinci nasmijava publiku britkim i sažetim komentarima na svoju okolinu i svakodnevni život. Specifičan je po svom dubokom glasu, koji je stekao godinama mutiranja, i najavi fora.
www.facebook.com/stefan.cerni
www.facebook.com/Steppa-ART-435790306529672/
www.instagram.com/steppaart

Andrea Stanković
Samozatajni štinjanski sin koji cijeli život gravitira prema Puli (kao i selo odakle je). Andrea ima puno skrivenih talenata uključujući igranje bridža, trčanja na druge staze, a s obzirom da je osvojio čak dva od tri open majk natjecanja na kojima je nastupio, i stand up komedija. Nažalost pravovremeno slanje tekstova o sebi nije jedan od tih talenata tako da ćete više o njemu morati saznati na njegovim nastupima.
www.facebook.com/profile.php?id=1072384287 (WUT?!)

FB link: Stan up Showcase #1

27 Lip 2018