Soul Ting Vol. 2: Chill & Thrill

Soul Sisters u suradnji s klubom Kotač predstavljaju drugo izdanje Soul Ting večeri posvećene suvremenoj R&B glazbi, hip-hopu te svim njihovim glazbenim derivatima i srodnim žanrovima. Jednom mjesečno okupit ćemo se kako bi slušali probrane playliste naših selektorica i njihovih gostiju s lokalne i regionalne scene. Također ćemo u sklopu glazbenih večeri ugostiti razne ženske umjetnice i njihove radove u kojima istražuju različita ženska pitanja u ogledalu suvremenog društva, ali se pobrinuti i za vaše nepce ukusnim delicijama iz kuhinje naše Martine.
Soul Sisters dio je Roots Daughters Collective-a, dobro poznatog našoj pulskoj publici te dugi niz godina aktivnog na sceni, a cilj im je okupiti i osnažiti žene u njihovom kreativnom stvaralaštvu i izražavanju.

Music policy: R&B // Hip-Hop // Soulful music
Dresscode: Jeans
Line up: DJ CHILL (Juicy, Zagreb) / MISS MOON / LUCY
Izložba fotografija: Alma Drnovac
Sweet corner: Martina

Nakon uspješnog prvog eventa koji je približio viziju i koncept Soul Tinga te imao snažni ženski predznak, druga edicija donosi vam nastavak priče u malo drugačijoj postavi. Naime, s velikim uzbuđenjem najavljujemo da nam u goste dolazi nitko drugi nego DJ CHILL, strastveni vynil digger i collector te iskusni hip-hop znalac.
DJ Chill jedno je od važnijih imena hip-hop i klupske scene danas u Hrvatskoj. Nastupao je rame uz rame s nekim od najvećih hip-hop imena koja su došla posjetiti Hrvatsku i Sloveniju poput: 50 Cent, Redman, Inspektah Deck (Wu-Tang Clan), Pete Rock, Dilated People, Masta Ace & EMC, Sugarhill Gang, Kurtis Blow, Melle Mel, itd.

Chill je aktivan preko 15 godina na sceni, producira, rappa, vodi radijsku emisiju, pokretač je nekoliko programa među kojima je i Juicy s kojim opasno diže temperaturu ljeti na Jadranskoj obali, bio je voditelj kluba Super Super te blisko surađuje i nastupa s većinom hrvatskih hip-hop legendi.
Njegovi setovi upotpunjeni su scratchanjem i live remiksiranjem, a u Kotaču nemojte očekivati ništa manje od ovog opasnog igrača.

Uz Chilla za glazbenu podlogu biti će zadužene i naše rezidentice Miss Moon i Lucy.
Izložba fotografija: Alma Drnovac
Alma Drnovac rođena je 1991. godine u Puli. Godine 2017. zaključila je studij Kulturologije u Ljubljani koji joj je omogućio kritičko razmišljanje o društvu te u suradnji s fotografijom kao medijem pokušava predstaviti svoje viđenje današnjeg društva i prostora. Analognom fotografijom bavi se od 2010. godine i do sada je održala dvije samostalne izložbe.
Na ovoj izložbi Alma će s nama premijerno podijeliti novu seriju na kojoj radi zadnjih godinu dana, stoga nemojte propustiti ovu mladu i talentiranu umjetnicu!

Pratite Soul Ting na www.instagram.com/soul_tinggg
Pročitajte intervju s Miss Moon na www.mixeta.net/2018/05/04/predstavljamo-soul-ting/
Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od 20 kn na šanku u klubu Kotač od ponedjeljka do petka od 10 do 14 sati ili tijekom održavanja ostalih programa na samom ulazu u klub Kotač.

Cijena ulaznice na dan događanja: 30 kn

FB link: Soul Ting Vol. 2: Chill & Thrill

09 Lip 2018