Psygendering

Pred nama je četvrto izdanje Psygendering partjja! Biti će to ujedno i posljednje izdanje prije nego nam stigne dugo toplo ljeto. I ovoga puta posebno za vas spremili smo četiri psytrance viteza koji će vas zasigurno i više nego dobro prodrmati.
Za uvodnu špicu zadužen je domaćin Too Faar sa svojim DJ setom. Stilski je neograničen i nepredvidiv sa samo jednim ciljem, a to je zagrijavanje vaših nožica, ručica, kukova, frizura i ostalih djelova vaših moćnih mašina za ples. U slučaju da niste ponijeli frizuru sa sobom, nema beda, tu je Psygendering fameja koja će vam priskočiti u ponoć.
www.mgkmusica.com/
www.facebook.com/toofaarmgk/

Foreigners Everywhere - DJ set
Uomo-Čovjek-Men novi/stari super heroj koji još nije otkriven od strane filmske industrije i zato ga još uvijek možemo pogledati u akciji za male pare. Pušta muziku, plin, spiljske medvjede i sirene te svira zračnu gitaru istovremeno. Divljanje je poželjno, a plesni podij spreman. Živi bili pa vidjeli!!
www.mixcloud.com/ForeignersEverywhere/

Obeah - DJ set
Prvi puta na Psygendering plesnjaku imamo čast ugostiti DJ Obeah-a koji nas uvodi ili u vodi u dubine psihodeličnog zvuka "Twilight" stila. Obeah je na psytrance sceni već dugi niz godina i iz osobnog iskustva mogu potvrditi da su mi njegovi setovi omogućili susret s nevjerovatnim bićima iz dubina kao ona riba što ima svjetleću kuglu na glavi pa kad joj priđete ona vas popapapapa...???!!!
www.facebook.com/obeah.mark

Nesho - DJ set
Samo ime DJ Neshe asocira na Progresive Trance. Ljubitelji psihodelije su sigurni u jedno kad je Nesho za DJ pultom, a to je da će čuti najkvalitetnije i najnovije trake Progresive Trance scene iz cijelog svijeta, zemljine orbite i drugih do sada nepoznatih i neistraženih galaksija i paralelnih dimenzija. Prvi puta na Psygendering partyju, ali žari i pali trens scenom kao DJ i organizator festivala Future Nature od 90-ih. S obzirom da se radi o čovjeku koji ima neke godine i reumu, treba mu odati počast onako kako partijaneri najbolje znaju - plesom.
www.facebook.com/nenad.n.milacic

Deco & Visuals:
Od prvog Psygendering plesnjaka do danas svaki je bio vizualno drugačiji. Taj tempo nije lako održati, a ovo što vam spremamo za posljednji klupski plesnjak prije izlaska na otvoreno...., ma nećemo ništa prijetiti.... Za vizualnu uživanciju su krivi sljedeći pripadnici Psygendering fameje: Vilenia Velenia, Chthonica visuals i Mali Nazgûl.
Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od 20 kn na šanku u klubu Kotač od ponedjeljka do petka od 10 do 14 sati ili tijekom održavanja ostalih programa na samom ulazu u klub Kotač. Broj ulaznica limitiran je na 150.
Cijena ulaznice na dan događanja: 30 kn
FB link: Psygendering

15 Lip 2018