Psygendering

Psygendering ide dalje. Iza nas su dva odlična izdanja, a na redu je i treće!

LINE UP:

Teddy Lee - DJ set

Školovani psychonaut diplomirao u klasi dr.Zenona na Psychodelic University-u. Malo je poznata anegdota kada je Teddy Lee u obrani svog doktorata sa tezom "Riža nije sve što blješti" poručio komisiji :

"Skupit će se sedam psychonauta, na sedmoj razini galaktičke svijesti.....i  tada će i riža biti super......"  obranio doktorat i dokazao sebi da je sve moguće. Teddy Lee je spreman, a jeste li vi ?

MicroHell - DJ set

Mladić s podužim stažom na psy sceni kao DJ i bacač lasa kojim hvata zalutale plesače i vraća ih u krdo, vodi preko ih Rio Grande-a na još jedan psy tulum iz kojeg nema povratka. Za vrijeme njegovih setova nema se vremena jer vrijeme ne postoji, šank prestaje raditi, a vodokotlići se ne pune vodom? .....huh..........

Više na: soundcloud.com/michel-percan

Krisuz - DJ set

Krisuz silazi među nas, za sve one koji su propustili taj događaj prije cca. 2000 godina, a htjeli bi čuti Krisuz-ovu riječ uživo neka se spreme. Ponesite krunice, molitvenike, križiče i kružiče i ostale rekvizite te poslušajte riječ Krisuzuvu !!! Broj ulaznica je ograničen i zato pohrlite u najbližu poslovnicu Krisuzuvu i rezervirajte svoje mjesto na njegovom setu. :)

Više na: soundcloud.com/user-646892072

Too Faar (autorski live psy-set)

Kao resident Psygendering partija OPET je tu s ponekim novim hitom i pregrštom starih dobro poznatih hitova koje već pjevaju i konobarice i redari u Kotaču kad žele pobjeći na bolovanje pa makar završile i na psihijatriji Pulske opće bolnice. Bezkompromisni autorski live set od dva sata odvest će vas na putovanje do zemlje šarenih bonbona, plišanih medvjerdića i fluo žirafa....sviđalo se to vama ili ne.

www.mgkmusica.com

FB link: Psygendering

Ulaz: 30 kn (broj ulaznica limitiran je na 150)

27 Tra 2018