Proces #15: Queer Lounge

Uz to što je prvi ljetni mjesec, lipanj je i Mjesec ponosa, mjesec u kojem se diljem svijeta održavaju povorke ponosa. Na Procesu #15 ćemo se osvrnuti na netom održane povorke ponosa u Zagrebu i Trstu, ali najviše ćemo slušati i gledati sjajne queer glazbe koje bojaju naše svjetove. Dođite chillati s nama u sigurnom i friendly open air prostoru Kotača, jer bit će vruće! ;)

Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je riječ o dugoročnoj i dubinskoj promjeni načina na koji naša zajednica funkcionira i kojoj je potrebno određeno vrijeme da bi u svom tempu prošla tu preobrazbu. Pravo na slobodu odabira i na drugačiji pogled na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se 12. lipnja u Kotaču kako bi zajedno rušili barijere i gradili prostor slobode.

Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože... onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. Podržite različitost, ravnopravnost, uključivost i ljubav, jer ljubav nije manjina! Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

Srijeda, 12.06.2019.
20 - 00h / upad je free!

12 Lip 2019