Pandemonium Launch Party - Pula

Nakon launcha u zagrebačkom Pločniku i launcha u umaškom American Baru, lansiramo još jedan Pandemonium Launch Party u pulskom Kotaču! Još jedan događaj nakon izuma kotača. Očekuj neočekivanu dubstep-grime-bass-beats-trip-hip-hop-cuban večer i bogat noćni život ako imaš para.
Na trećem Pandemonium Launch Partyju slušaj Dega b2b Proove (grime/ dubstep), Shao (beats/bass), Rinoma (trap/electronic beats/trip-hop/hip-hop), Groot (digiridoo/tribal/techno/cuban)

Diđejevi imaju spiku, čuj ovo:
Shao - soundcloud.com/prodbyshao
Rinoma - soundcloud.com/rinoma
Proove - soundcloud.com/proove
Dega - www.mixcloud.com/BassWarz/basswarz-mix-bw05-dega/
Groot - soundcloud.com/bojan-ciskela

O Pandemonium Festivalu
Pandemonium je dvodnevni festival koji se održava u kolovozu na plaži Zlatorog pokraj Umaga. Promicanje nezavisne glazbene, kulturne i sportske scene te povezivanje i umrežavanje neafirmiranih, ali i već priznatih glazbenika, umjetnika i kulturnih aktivista iz regije i šire jedan je od temeljnih ciljeva festivala.
Orijentacija na raznolike glazbene žanrove, čime se posjetiteljima nudi širi izbor zabavnih i kulturno-umjetničkih sadržaja, jedan je od glavnih aduta ovog festivala koji, pored navedenoga, posjetiteljima pruža priliku da u opuštenom i kreativnom okruženju razmjenjuju ideje i iskustva iz područja glazbe.
Slobodan ulaz i besplatno kampiranje dnevno su privukli brojne posjetitelje, a sugestivna lokacija na kojoj se festival održava također je jedan od faktora privlačnosti ove manifestacije.
Poslove vezane za organizaciju festivala članovi udruge obavljaju na volonterskoj osnovi, vođeni entuzijazmom i željom da unaprijede i obogate postojeću ponudu glazbenih i kulturno-umjetničkih sadržaja na području grada Umaga i šire okolice.
Pandemonium Festival 2018
Pandemonium Festival

Dopali u Kotač 01.06.
25 kn upad.
Tebi se isplati.
Nama isto tako.
Ulaz: 25 kn
FB link: Pandemonium Launch Party - Pula

01 Lip 2018