Open DJ desk: Yv More + Jay Walker

Open DJ desk je program kluba Kotač gdje se daje mogućnost neafirmiranim i afirmiranim DJ-evima i producentima za izvođenjem vlastitih setova, žanrovski neopredijeljenih.

Šesto izdanje donosi nastupe Ivana Belšaka i Jana Hodaka, oba iz Pule.
Ivan Belšak aka Yv More rođen je 1986. godine u Puli. Još od malena strastveni je ljubitelj glazbe, posebno elektronike. Ljubav prema DJ-ingu pojavila se još u osnovnoj školi kad je i prvi put čuo mixeve od David Moralesa, Frankie Knucklesa, Satoshi Tomiiea, Paola Barbata i još puno drugih. Već u srednjoj školi počinje puštati glazbu u tadašnjim lokalnim kafićima i klubovima te nakon nekoliko godina prisiljen je uzeti jednu dužu pauzu. Godine 2016. odlučio se opet vratiti svojoj najvećoj ljubavi, glazbi, te za današnji repertoar slaže setove gdje kombinira deephouse/techhouse s mračnim elementima i dinamičnim ritmom.

Jan Hodak aka Jay Walker rođen je u Puli 1987. godine. Ušavši u pubertet bio je ponesen valom elektroničke scene s kraja 90-ih. Kao dijete organizatora mnogih većih i manjih lokalnih događaja elektroničke glazbe imao je pristup izbliza i odmah se zaljubljuje u tu čaroliju igre beskrajnih melodija, ritmova i samplova. Ubrzo bez ičije pomoći savladava mixanje ploča na gramofonima, a ubrzo zatim i na CD playerima. Nastupao je na svim dostupnim zabavama poznanika i frendova uz par warm-up nastupa na manjim partijima. Udružuje se 2008. godine u DJ duo "Just DJs" te kao članovi prve pulske DJ udruge udruge nastupaju na više medijski popraćenih evenata držeći naglasak na deep/tribal/techouse i minimal zvuku. Nakon razilaženja dvojca i trogodišnje pauze ovaj nastup na Open DJ desku smatra početkom novog razdoblja aktivnosti.
FB link: Open DJ desk: Yv More + Jay Walker

 

12 Tra 2018