Gastro cLABing: Vege roštilj

Gastro cLABing je cijelovečernja radionica koja spaja hranu, glazbu i zabavu. Voditelj radionice je samouki chef Goran Zgrablić, a kao glazbena podrška tu je DJ Pez.

Sad već svi znamo da su globalno zatopljenje i drastičan pad bioraznolikosti najveća prijetnja opstanku civilizacije. Kao pojedinici postoje samo dvije stvari koje možemo početi primjenjivati da bi našim potomcima ostavili Zemlju u stanju upotrebljivom za život: prva je da prestanemo letjeti avionima a druga je da drastično smanjimo konzumaciju mesa, pogotovo crvenog.

Upravo zato, na prvi dan godišnjeg doba u kojem se najviše roštilja, čeka vas radionica u kojoj ćete moći naučiti kako pripremiti slasan roštilj od vegetarijanskih (sir, skuta…) pa čak i veganskih namirnica (tempeh, tofu, seitan…). Koristiti ćemo razne začine, karemelizirati povrće i voće, marinirat ćemo vakumirkama, praviti od nule slasne barbecue umake i, naravno, baciti na pravu vatru pogonjenu drvom sva ta čuda koje nam daje biljno carstvo.

Dobro za vaše zdravlje, za zdravlje našeg planeta a, vjerujte nam, ni nepce najokorjelijih mesoždera neće biti razočarano!

Kotizacija po osobi iznosi 50 kuna. Broj sudionika je ograničen na 25 osoba. Prijave u inbox Klub Kotač.

Pridružite nam se na degustaciji, rezervirajte stol!
U rezervaciju je uključen stol, obrok i čaša vina po osobi.

četvrtak 20.06.2019.
18 - 01h / kotizacija 50 kn

20 Lip 2019