Arboretum Kolektiv pres. Testing Grounds Vol. 2

Arboretum Kolektiv u suradnji s klubom Kotač s ponosom predstavlja TESTING GROUNDS - večeri posvećene Drum'n'Bass glazbi i kulturi. Jednom mjesečno predstavljat će se međunarodna, regionalna i lokalna imena koja će svoje setove i autorske pjesme izvrtiti na našem pokusnom polju.

Za našu drugu ediciju u goste nam dolazi PHILLIPE iz CFSN DJs crewa. Phillipe je ljubitelj šarenih čarapa i jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd.

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim. Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe - Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim. Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova. Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti.   

Uz Phillipea dolazi nam i OKOR. Okor je splitski producent sa zagrebačkom adresom, već etablirano ime u domaćim underground krugovima i super DJ. Kroz njegovu karijeru bilježimo članstvo u splitskom elektroničkom kolektivu Loopjunkies, nekolicinu kvalitetnih dnb traka i produkciju koja je sve više eklektična. Sudjelovao je kao finalist na Nucomers večeri Illecrticity festivala pred koju godinu, a njegova traka "Trust us" našla se na Strayevom promo mixu za Exit Records. Zajedno s kolegom u zagrebačkom Sirupu organizira eklektičnu bass večer KABINET na koju su doveli već niz imena iz UK undergrounda. Predstavit će nam vrhunski bass s uvrnutom notom!

I za kraj domaćini Arboretum Kolektiv koji su već godinama poznati domaćoj publici po svojim šarolikim i energičnim setovima i nastupima. Za TESTING GROUNDS večeri pobrinuti će se za organizaciju, dekoracije, vizuale i naravno dobru selekciju. Vidimo se na flooru.

Artwork by LT DESIGN (Luka Tomšić)
FB link: Arboretum Kolektiv pres. Testing Grounds Vol. 2
Ulaz: 20kn/30kn

21 Tra 2018