Outlook festival

 ☀︎ 12. OUTLOOK FESTIVAL ☀︎
5.9 - 9.9.2019. 
FORT PUNTA CHRISTO / PULA / CROATIA
 

Sjajno 11. izdanje Outlook festivala, koje se u rujnu održalo u Puli, ostat će nam u pamćenju po raznovrsnom line upu na kojem se našlo više od 300 svjetskih glazbenih imena grimea, hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova. Outlook je tada posjetilo deset i pol tisuća ljudi iz cijelog svijeta koji su uživali na deset pozornica i preko 40 zabava na brodovima.

Najveće slavlje bass glazbe i soundsystem kulture u Europi započelo je koncertom otvorenja u pulskoj Areni, koji su predvodili legendarni David “Ram Jam” Rodigan, The Outlook Orchestra i maestro ambijentalne glazbe Bonobo.

Sljedeća prilika za posjetiti jedan od najznačajnijih europskih glazbenih festivala pruža se nadolazeće ljeto, od 5. do 9. rujna 2019. kada će se održati 12. Outlook festival. Upravo su u prodaju puštene i prve i najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice - od milja nazvane Superranograbilice, po cijeni od samo 400 kuna za četiri dana i noći impresivnog programa. Krajem svakoga ljeta, Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica ljubitelja bass glazbe i srodnih žanrova.

Dnevni đir Outlook festivalu! 

 

 

Jedanaesti Outlook festival obilježili su grime i hip - hop žanrovi, a njihovi jaki glazbeni predstavnici, s naglaskom na britansku underground scenu, izmjenjivali su se na glavnoj pozornici The Clearing.

Osim impresivnog line-upa koji festival ponudi svake godine, ono što čini Outlook festival prepoznatljiv i omiljen među publikom su kristalno i moćno ozvučenje na pozornicama, a brojni sound systemi gostovali su i ove godine na Outlook festivalu nadmećući se u svojim zvučnim performansima i kreativnom dizajnu, između ostalih i domaći Seasplash i Munchies sound systema.

Pridruži se Facebook eventu 12. Outlook festivala


Više informacija o Outlook festivalu: 

www.pozitivanritam.hr 
www.outlookfestival.com 
twitter.com/OutlookFestival 
facebook.com/outlookfestival 
youtube.com/outlookfestival 
soundcloud.com/outlookfestival 
mixcloud.com/outlookfestival 
instagram.com/outlookfestival