Koncert otvorenja Dimensions festivala @ Arena, Pula

☀︎ DIMENSIONS ARENA 2019.☀︎
KONCERT OTVORENJA 8. DIMENSIONS FESTIVALA 
28.8.2019. / ARENA / PULA / CROATIA

 

Tradicionalni spektakularni koncert otvorenja u povijesnoj pulskoj Areni, u kojoj smo zadnjih godina uživali u imenima poput Grace Jones, Massive Attacka i Kraftwerka, dat će i ove godine uvodni ritam cijelom Dimensions festivalu. Glavni gost otvorenja je američki pjevač i reper Anderson .Paak, koji je osvojio Grammy za najboljeg rap izvođača u 2018. godini. Anderson .Paak je univerzalni glazbenik koji je u samo nekoliko godina samostalne karijere pomaknuo granice neo-soula i hip hopa. Uz prateći bend The Free Nationals i novi album “Oxnard” kojeg je producirala hip hop legenda Dr. Dre, a na kojem gostuju imena poput Kendrick Lamara, Snoop Dogga i J. Colea, Paakov koncert će biti spektakularan oproštaj Dimensions od Pule.

U 8. Dimensions festival također nas uvodi vodeća figura techno glazbe, glazbeni inovator i “tehnički čarobnjak” - Jeff Mills, kojem će se na jedinstvenoj pozornici Arene pridružiti jedan od najuzbudljivijih bubnjara prošlog stoljeća - Tony Allen, voditelj Fela Kuti benda, kojeg su Fela Kuti i Brian Eno proglasili ocem afrobeata.

Novu dimenziju plesne glazbe pokazat će Objekt, koji će izvest pjesme sa zadnjeg hvaljenog albuma u posve novom live izdanju. Arenu će do kraja rasplesati publici omiljeni Hunee svojim house i disco izborom. Ulaznice za koncert u Areni po cijeni od 320 kuna se mogu se naći u Entrio sistemima.

 

Pridržite se Facebook eventu 8. Dimensions festivala 

 

Sve informacije o Dimensions festivalu dostupne su ovdje: 

www.dimensionsfestival.com 
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival 
www.facebook.com/DimensionsFestival 
www.twitter.com/dimensions_fest 
www.mixcloud.com/dimensionsfestival 
www.youtube.com/dimensionsfestival