• Otvorenje kluba Kotač

  Nakon višemjesečnih priprema klub Kotač, prvi coworking prostor i kulturni klaster u Puli, u petak 8. prosinca i službeno će otvoriti svoja vrata.

 • Klub Kotač, novi multimedijalni prostor kulture u Puli idući tjedan otvara svoja vrata

  Skromna, ograničena i mainstream ponuda klubova, centara i institucija za kulturu i umjetnost u Puli, potakla je ekipu mladih na kreiranje novog kreativnog prostora i iz istih razloga inicirala novu pokretačku energiju koja nastoji pulskoj sceni udahnuti novi život.

 • Urban Penetration: New skills on the block

  Urban Penetration odnosno “Urbano Prodiranje” je događaj kojim Udruga Seasplash ulazi u objekte i prostore koji se nalaze u Puli, u kojima nema i do sada nije bilo sličnih kulturno-zabavnih ili sportskih manifestacija. Ovogodišnji Urban Pentration, u produženom nazivu New skills on the block, predstavit će dvije srodne vrste ekstremnog sporta odnosno prirodne metode razvijanja tijela i uma - parkour i free running. Mlada ekipa iz Pule, okupljena pod nazivom Team Limitless, predstavit će zanimljive vratolomije i sve prisutne dobro zabaviti.

 • ShowClash

  ShowClash je nastao na temeljima glazbenog programa Showcase koji je začet pod kapom Udruge Seasplash te zamišljen kao platforma za mlade i neafirmirane DJ-e i producente koji pokrivaju glazbene stilove bass scene. U Titovom parku će se održati clash odnosno natjecanje i “sudar” kultura i stilova sudionika pulske bass scene, a o pobjednicima natjecanja odlučit će publika.

  Warm up: VIBRATIONS ADDICT / FOREIGNERS EVERYWHERE in DUB

  Clash: MUNCHIES SOUNDSYSTEM / PULAP REGGAE STATION / 808 / ARBORETUM KOLEKTIV / UNTIED / SEASPLASH

 • Roll your Punk

  Roll your Punk je još jedan novi program u sklopu jedanaeste Seasplash platforme. Riječ je o koncertu punk-rock bendova koji će biti održan u klubu Kotač u DC Rojc. Osim same svirke i zabave cilj je poticanje mladih ljudi da se bave glazbom, zatim njihovo umrežavanje te suradnja bendova kao i popularizacija, prije svega domaće, a i strane punk-rock scene. Roll your Punk začiniće Cirkus iz Poreča, stari asovi iz Pule Fakofbolan, mlade pulske snage Kani Bastardi i oni koji čiste sve pred sobom, zagrebački Mašinko.

 • Jazzavac

  Sljedeći događaj je novi glazbeni program pod nazivom Jazzavac. Jazzavac nudi jazz večer uz domaće glazbenike koji izvode izvornu glazbu i prema jazzu se ne odnose formalno već s kreativnim pristupom. U okviru ovog programa bit će predstavljeni najpopularniji oblici jazza u kombinaciji s drugim atraktivnim stilovima s ciljem približavanja ove glazbene vrste širem krugu slušatelja. Glavni gosti programa je zagrebački bend Kozmodrum, a od domaćih pulskih snaga s nama su ponovno fusion bend Shugo’s Foosy.

 • Keep it real (skate contest)

  11 - 03h / DC Rojc - Skate park Rojc & klub Kotač